Chicago Bulls vs San Antonio Spurs

Chicago Bulls vs San Antonio SpursChicago BullsSan Antonio Spurs

🏀 2023-02-07 – NBA

 

Chicago Bulls vs San Antonio Spurs kampprognoser

Kampen mellem Chicago Bulls og San Antonio Spurs, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-02-07. Hjemmeholdet kommer med 25 sejre ud af de sidste 52 spillede kampe, mens San Antonio Spurs har en vinderrate på 0.264 procent fra de sidste 53 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Chicago Bulls med 1 sejre på hjemmebane, mens San Antonio Spurs har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Chicago Bulls en gennemsnitlig pointforskel på 0.4 point, mens San Antonio Spurs har en gennemsnitlig pointforskel på -9.7 point:

  • Chicago Bulls: 114.6 gennemsnitspoint for, 114.2 gennemsnitspoint imod
  • San Antonio Spurs: 112.8 gennemsnitspoint for, 122.5 gennemsnitspoint imod

Chicago Bulls vs San Antonio Spurs H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Chicago Bulls og San Antonio Spurs:

Dato Resultater
2022-10-29 San Antonio Spurs 129 – 124 Chicago Bulls
2022-02-15 Chicago Bulls 120 – 109 San Antonio Spurs
2022-01-29 San Antonio Spurs 131 – 122 Chicago Bulls
2021-08-11 San Antonio Spurs 89 – 92 Chicago Bulls

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Chicago Bulls vs San Antonio Spurs-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Chicago Bulls vs San Antonio Spurs Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Chicago Bulls og San Antonio Spurs samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Chicago Bulls vs San Antonio Spurs væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs San Antonio Spurs kampen, som spilles i NBA den 2023-02-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Chicago Bulls vs San Antonio Spurs væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs San Antonio Spurs kampen, som spilles i NBA den 2023-02-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Chicago Bulls vs San Antonio Spurs?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Chicago Bulls og San Antonio Spurs sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Chicago Bulls – San Antonio Spurs kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,