Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic

Cleveland Cavaliers vs Orlando MagicCleveland CavaliersOrlando Magic

🏀 2023-10-13 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic kampprognoser

Kampen mellem Cleveland Cavaliers og Orlando Magic, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2023-10-13. Hjemmeholdet kommer med 0 sejre ud af de sidste 1 spillede kampe, mens Orlando Magic har en vinderrate på 1 procent fra de sidste 1 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Cleveland Cavaliers med 2 sejre på hjemmebane, mens Orlando Magic har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Cleveland Cavaliers en gennemsnitlig pointforskel på -1 point, mens Orlando Magic har en gennemsnitlig pointforskel på 17 point:

  • Cleveland Cavaliers: 107 gennemsnitspoint for, 108 gennemsnitspoint imod
  • Orlando Magic: 122 gennemsnitspoint for, 105 gennemsnitspoint imod

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Cleveland Cavaliers og Orlando Magic:

Dato Resultater
2023-04-07 Orlando Magic 94 – 118 Cleveland Cavaliers
2023-04-05 Orlando Magic 113 – 117 Cleveland Cavaliers
2022-12-03 Cleveland Cavaliers 107 – 96 Orlando Magic
2022-10-27 Cleveland Cavaliers 103 – 92 Orlando Magic

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Cleveland Cavaliers og Orlando Magic samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic kampen, som spilles i NBA den 2023-10-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic kampen, som spilles i NBA den 2023-10-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Cleveland Cavaliers og Orlando Magic sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Cleveland Cavaliers – Orlando Magic kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,