Cleveland Cavaliers vs Utah Jazz

Cleveland Cavaliers vs Utah JazzCleveland CavaliersUtah Jazz

🏀 2022-12-20 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Utah Jazz kampprognoser

Kampen mellem Cleveland Cavaliers og Utah Jazz, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2022-12-20. Hjemmeholdet kommer med 20 sejre ud af de sidste 31 spillede kampe, mens Utah Jazz har en vinderrate på 0.531 procent fra de sidste 32 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Cleveland Cavaliers med 0 sejre på hjemmebane, mens Utah Jazz har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Cleveland Cavaliers en gennemsnitlig pointforskel på 5.9 point, mens Utah Jazz har en gennemsnitlig pointforskel på 1.2 point:

  • Cleveland Cavaliers: 110.5 gennemsnitspoint for, 104.6 gennemsnitspoint imod
  • Utah Jazz: 117.2 gennemsnitspoint for, 116 gennemsnitspoint imod

Cleveland Cavaliers vs Utah Jazz H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Cleveland Cavaliers og Utah Jazz:

Dato Resultater
2022-01-13 Utah Jazz 91 – 111 Cleveland Cavaliers
2021-12-05 Cleveland Cavaliers 108 – 109 Utah Jazz
2021-03-30 Utah Jazz 114 – 75 Cleveland Cavaliers
2021-01-13 Cleveland Cavaliers 87 – 117 Utah Jazz

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Cleveland Cavaliers vs Utah Jazz-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Cleveland Cavaliers vs Utah Jazz Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Cleveland Cavaliers og Utah Jazz samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Cleveland Cavaliers vs Utah Jazz væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs Utah Jazz kampen, som spilles i NBA den 2022-12-20, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Cleveland Cavaliers vs Utah Jazz væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs Utah Jazz kampen, som spilles i NBA den 2022-12-20, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Cleveland Cavaliers vs Utah Jazz?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Cleveland Cavaliers og Utah Jazz sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Cleveland Cavaliers – Utah Jazz kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,