Crvena zvezda mts vs Olimpia Milano

Crvena zvezda mts vs Olimpia MilanoCrvena zvezda mtsOlimpia Milano

🏀 2022-12-15 – Euroleague

 

Crvena zvezda mts vs Olimpia Milano kampprognoser

Kampen mellem Crvena zvezda mts og Olimpia Milano, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:00 GMT-tid den 2022-12-15. Hjemmeholdet kommer med sejre ud af de sidste spillede kampe, mens Olimpia Milano har en vinderrate på 0.800 procent fra de sidste 30 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Crvena zvezda mts med 0 sejre på hjemmebane, mens Olimpia Milano har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Crvena zvezda mts en gennemsnitlig pointforskel på point, mens Olimpia Milano har en gennemsnitlig pointforskel på 10.4 point:

  • Crvena zvezda mts: gennemsnitspoint for, gennemsnitspoint imod
  • Olimpia Milano: 82.2 gennemsnitspoint for, 71.8 gennemsnitspoint imod

Crvena zvezda mts vs Olimpia Milano H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Crvena zvezda mts og Olimpia Milano:

Dato Resultater
2022-02-01 Crvena zvezda mts 57 – 63 Olimpia Milano
2021-10-28 Olimpia Milano 79 – 62 Crvena zvezda mts
2021-03-30 Crvena zvezda mts 72 – 93 Olimpia Milano
2020-11-18 Olimpia Milano 79 – 87 Crvena zvezda mts

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Crvena zvezda mts vs Olimpia Milano-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Crvena zvezda mts vs Olimpia Milano Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Crvena zvezda mts og Olimpia Milano samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Crvena zvezda mts vs Olimpia Milano væddemålstips

Vores forudsigelse for Crvena zvezda mts vs Olimpia Milano kampen, som spilles i Euroleague den 2022-12-15, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Crvena zvezda mts vs Olimpia Milano væddemålstips

Vores forudsigelse for Crvena zvezda mts vs Olimpia Milano kampen, som spilles i Euroleague den 2022-12-15, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Crvena zvezda mts vs Olimpia Milano?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Crvena zvezda mts og Olimpia Milano sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Crvena zvezda mts – Olimpia Milano kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,