Crvena zvezda mts vs Real Madrid

Crvena zvezda mts vs Real MadridCrvena zvezda mtsReal Madrid

🏀 2023-01-10 – Euroleague

 

Crvena zvezda mts vs Real Madrid kampprognoser

Kampen mellem Crvena zvezda mts og Real Madrid, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:00 GMT-tid den 2023-01-10. Hjemmeholdet kommer med sejre ud af de sidste spillede kampe, mens Real Madrid har en vinderrate på 0.800 procent fra de sidste 15 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Crvena zvezda mts med 1 sejre på hjemmebane, mens Real Madrid har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Crvena zvezda mts en gennemsnitlig pointforskel på point, mens Real Madrid har en gennemsnitlig pointforskel på 11.1 point:

  • Crvena zvezda mts: gennemsnitspoint for, gennemsnitspoint imod
  • Real Madrid: 87.8 gennemsnitspoint for, 76.7 gennemsnitspoint imod

Crvena zvezda mts vs Real Madrid H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Crvena zvezda mts og Real Madrid:

Dato Resultater
2022-10-21 Real Madrid 72 – 56 Crvena zvezda mts
2022-03-08 Crvena zvezda mts 65 – 62 Real Madrid
2021-11-18 Real Madrid 79 – 67 Crvena zvezda mts
2021-01-18 Real Madrid 77 – 79 Crvena zvezda mts

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Crvena zvezda mts vs Real Madrid-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Crvena zvezda mts vs Real Madrid Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Crvena zvezda mts og Real Madrid samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Crvena zvezda mts vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Crvena zvezda mts vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2023-01-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Crvena zvezda mts vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Crvena zvezda mts vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2023-01-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Crvena zvezda mts vs Real Madrid?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Crvena zvezda mts og Real Madrid sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Crvena zvezda mts – Real Madrid kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,