Crystal Palace vs Huddersfield Town

Crystal Palace vs Huddersfield TownCrystal PalaceHuddersfield Town

2019-03-30 – Premier League

 

Crystal Palace vs Huddersfield Town kampprognoser

Kampen mellem Crystal Palace og Huddersfield Town spilles den 2019-03-30. Dette Premier League møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner R. Hodgson der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Huddersfield Town har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Crystal Palace og Huddersfield Town, tog Crystal Palace 1 sejre hjemme, mens Huddersfield Town har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Crystal Palace:
  • for Huddersfield Town:

Crystal Palace vs Huddersfield Town H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Crystal Palace og Huddersfield Town:

Dato Resultater
2018-09-15 Huddersfield Town 0 – 1 Crystal Palace
2018-03-17 Huddersfield Town 0 – 2 Crystal Palace
2017-09-19 Crystal Palace 1 – 0 Huddersfield Town
2017-08-12 Crystal Palace 0 – 3 Huddersfield Town

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Crystal Palace vs Huddersfield Town H2H side.

Crystal Palace vs Huddersfield Town prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Crystal Palace vs Huddersfield Town væddemåltips

Vores forudsigelse for Crystal Palace vs Huddersfield Town kampen spillet i Premier League den 2019-03-30 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Crystal Palace vs Huddersfield Town væddemåltips

Vores forudsigelse for Crystal Palace vs Huddersfield Town kampen spillet i Premier League den 2019-03-30 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.49 4.45 7.85 Bet Nu
betsafe 1.49 4.45 8.00 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Crystal Palace vs Huddersfield Town kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Crystal Palace – Huddersfield Town. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Crystal Palace vs Huddersfield Town kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,