Crystal Palace vs Wolverhampton Wanderers

Crystal Palace vs Wolverhampton WanderersCrystal PalaceWolverhampton Wanderers

2022-10-18 – Premier League

 

Crystal Palace vs Wolverhampton Wanderers kampprognoser

Kampen mellem Crystal Palace og Wolverhampton Wanderers spilles den 2022-10-18. Dette Premier League møde starter kl. 19:15 GMT. Holdet ledes af træner P. Vieira der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Wolverhampton Wanderers har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Crystal Palace og Wolverhampton Wanderers, tog Crystal Palace 2 sejre hjemme, mens Wolverhampton Wanderers har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Crystal Palace:
  • for Wolverhampton Wanderers:

Crystal Palace vs Wolverhampton Wanderers H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Crystal Palace og Wolverhampton Wanderers:

Dato Resultater
2022-03-05 Wolverhampton Wanderers 0 – 2 Crystal Palace
2021-11-06 Crystal Palace 2 – 0 Wolverhampton Wanderers
2021-01-30 Crystal Palace 1 – 0 Wolverhampton Wanderers
2021-01-08 Wolverhampton Wanderers 1 – 0 Crystal Palace

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Crystal Palace vs Wolverhampton Wanderers H2H side.

Crystal Palace vs Wolverhampton Wanderers prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Crystal Palace vs Wolverhampton Wanderers væddemåltips

Vores forudsigelse for Crystal Palace vs Wolverhampton Wanderers kampen spillet i Premier League den 2022-10-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Crystal Palace vs Wolverhampton Wanderers væddemåltips

Vores forudsigelse for Crystal Palace vs Wolverhampton Wanderers kampen spillet i Premier League den 2022-10-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.22 3.40 3.45 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Crystal Palace vs Wolverhampton Wanderers kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Crystal Palace – Wolverhampton Wanderers. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Crystal Palace vs Wolverhampton Wanderers kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,