Dallas Mavericks vs Atlanta Hawks

Dallas Mavericks vs Atlanta HawksDallas MavericksAtlanta Hawks

🏀 2023-01-19 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Atlanta Hawks kampprognoser

Kampen mellem Dallas Mavericks og Atlanta Hawks, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2023-01-19. Hjemmeholdet kommer med 24 sejre ud af de sidste 45 spillede kampe, mens Atlanta Hawks har en vinderrate på 0.5 procent fra de sidste 44 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Dallas Mavericks med 2 sejre på hjemmebane, mens Atlanta Hawks har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Dallas Mavericks en gennemsnitlig pointforskel på 0.4 point, mens Atlanta Hawks har en gennemsnitlig pointforskel på -0.7 point:

  • Dallas Mavericks: 112.7 gennemsnitspoint for, 112.3 gennemsnitspoint imod
  • Atlanta Hawks: 115.1 gennemsnitspoint for, 115.8 gennemsnitspoint imod

Dallas Mavericks vs Atlanta Hawks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Dallas Mavericks og Atlanta Hawks:

Dato Resultater
2022-02-06 Dallas Mavericks 103 – 94 Atlanta Hawks
2021-10-22 Atlanta Hawks 113 – 87 Dallas Mavericks
2021-02-11 Dallas Mavericks 118 – 117 Atlanta Hawks
2021-02-04 Atlanta Hawks 116 – 122 Dallas Mavericks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Dallas Mavericks vs Atlanta Hawks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Dallas Mavericks vs Atlanta Hawks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Dallas Mavericks og Atlanta Hawks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Dallas Mavericks vs Atlanta Hawks væddemålstips

Vores forudsigelse for Dallas Mavericks vs Atlanta Hawks kampen, som spilles i NBA den 2023-01-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Dallas Mavericks vs Atlanta Hawks væddemålstips

Vores forudsigelse for Dallas Mavericks vs Atlanta Hawks kampen, som spilles i NBA den 2023-01-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Dallas Mavericks vs Atlanta Hawks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Dallas Mavericks og Atlanta Hawks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Dallas Mavericks – Atlanta Hawks kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,