Dallas Mavericks vs Detroit Pistons

Dallas Mavericks vs Detroit PistonsDallas MavericksDetroit Pistons

🏀 2023-01-31 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Detroit Pistons kampprognoser

Kampen mellem Dallas Mavericks og Detroit Pistons, der spilles i NBA, starter kl. 02:30 GMT-tid den 2023-01-31. Hjemmeholdet kommer med 26 sejre ud af de sidste 51 spillede kampe, mens Detroit Pistons har en vinderrate på 0.255 procent fra de sidste 51 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Dallas Mavericks med 1 sejre på hjemmebane, mens Detroit Pistons har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Dallas Mavericks en gennemsnitlig pointforskel på 0.3 point, mens Detroit Pistons har en gennemsnitlig pointforskel på -7.4 point:

  • Dallas Mavericks: 112.4 gennemsnitspoint for, 112.1 gennemsnitspoint imod
  • Detroit Pistons: 112.8 gennemsnitspoint for, 120.2 gennemsnitspoint imod

Dallas Mavericks vs Detroit Pistons H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Dallas Mavericks og Detroit Pistons:

Dato Resultater
2022-12-02 Detroit Pistons 131 – 125 Dallas Mavericks
2022-04-07 Detroit Pistons 113 – 131 Dallas Mavericks
2022-02-09 Dallas Mavericks 116 – 86 Detroit Pistons
2021-04-30 Detroit Pistons 105 – 115 Dallas Mavericks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Dallas Mavericks vs Detroit Pistons-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Dallas Mavericks vs Detroit Pistons Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Dallas Mavericks og Detroit Pistons samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Dallas Mavericks vs Detroit Pistons væddemålstips

Vores forudsigelse for Dallas Mavericks vs Detroit Pistons kampen, som spilles i NBA den 2023-01-31, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Dallas Mavericks vs Detroit Pistons væddemålstips

Vores forudsigelse for Dallas Mavericks vs Detroit Pistons kampen, som spilles i NBA den 2023-01-31, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Dallas Mavericks vs Detroit Pistons?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Dallas Mavericks og Detroit Pistons sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Dallas Mavericks – Detroit Pistons kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,