Degerfors vs Brommapojkarna

Degerfors vs BrommapojkarnaDegerforsBrommapojkarna

⚽ 2023-07-29 – Allsvenskan

 

Degerfors vs Brommapojkarna kampprognoser

Kampen mellem Degerfors og Brommapojkarna spilles den 2023-07-29. Dette Allsvenskan møde starter kl. 15:30 GMT. Holdet ledes af træner T. Solberg der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Brommapojkarna har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Degerfors vs Brommapojkarna, tog Degerfors 2 sejre hjemme, mens Brommapojkarna har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Degerfors: n/a
  • for Brommapojkarna: n/a

Degerfors vs Brommapojkarna H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Degerfors og Brommapojkarna:

Dato Resultater
2023-07-08 Brommapojkarna 1 – 2 Degerfors
2019-10-05 Degerfors 2 – 1 Brommapojkarna
2019-05-11 Brommapojkarna 2 – 3 Degerfors
2017-09-02 Degerfors 3 – 2 Brommapojkarna

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Degerfors vs Brommapojkarna H2H side.

Degerfors vs Brommapojkarna Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Degerfors vs Brommapojkarna væddemålstips

Vores forudsigelse for Degerfors vs Brommapojkarna kampen spillet i Allsvenskan den 2023-07-29 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Degerfors vs Brommapojkarna væddemålstips

Vores forudsigelse for Degerfors vs Brommapojkarna kampen spillet i Allsvenskan den 2023-07-29 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Degerfors vs Brommapojkarna?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Degerfors vs Brommapojkarna, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Degerfors vs Brommapojkarna kampen?

Udgivet i Allsvenskan Etiket: ,