Denver Nuggets vs Indiana Pacers

Denver Nuggets vs Indiana PacersDenver NuggetsIndiana Pacers

🏀 2023-01-21 – NBA

 

Denver Nuggets vs Indiana Pacers kampprognoser

Kampen mellem Denver Nuggets og Indiana Pacers, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2023-01-21. Hjemmeholdet kommer med 32 sejre ud af de sidste 45 spillede kampe, mens Indiana Pacers har en vinderrate på 0.5 procent fra de sidste 46 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Denver Nuggets med 2 sejre på hjemmebane, mens Indiana Pacers har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Denver Nuggets en gennemsnitlig pointforskel på 4.1 point, mens Indiana Pacers har en gennemsnitlig pointforskel på -1.2 point:

  • Denver Nuggets: 117.3 gennemsnitspoint for, 113.2 gennemsnitspoint imod
  • Indiana Pacers: 115.3 gennemsnitspoint for, 116.5 gennemsnitspoint imod

Denver Nuggets vs Indiana Pacers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Denver Nuggets og Indiana Pacers:

Dato Resultater
2022-11-10 Indiana Pacers 119 – 122 Denver Nuggets
2022-03-31 Indiana Pacers 118 – 125 Denver Nuggets
2021-11-11 Denver Nuggets 101 – 98 Indiana Pacers
2021-03-16 Denver Nuggets 121 – 106 Indiana Pacers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Denver Nuggets vs Indiana Pacers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Denver Nuggets vs Indiana Pacers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Denver Nuggets og Indiana Pacers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Denver Nuggets vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for Denver Nuggets vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2023-01-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Denver Nuggets vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for Denver Nuggets vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2023-01-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Denver Nuggets vs Indiana Pacers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Denver Nuggets og Indiana Pacers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Denver Nuggets – Indiana Pacers kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,