Denver Nuggets vs Toronto Raptors

Denver Nuggets vs Toronto RaptorsDenver NuggetsToronto Raptors

🏀 2023-03-07 – NBA

 

Denver Nuggets vs Toronto Raptors kampprognoser

Kampen mellem Denver Nuggets og Toronto Raptors, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2023-03-07. Hjemmeholdet kommer med 45 sejre ud af de sidste 64 spillede kampe, mens Toronto Raptors har en vinderrate på 0.492 procent fra de sidste 65 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Denver Nuggets med 1 sejre på hjemmebane, mens Toronto Raptors har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Denver Nuggets en gennemsnitlig pointforskel på 4.5 point, mens Toronto Raptors har en gennemsnitlig pointforskel på 0.6 point:

  • Denver Nuggets: 117.1 gennemsnitspoint for, 112.6 gennemsnitspoint imod
  • Toronto Raptors: 112.6 gennemsnitspoint for, 112 gennemsnitspoint imod

Denver Nuggets vs Toronto Raptors H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Denver Nuggets og Toronto Raptors:

Dato Resultater
2022-03-13 Denver Nuggets 115 – 127 Toronto Raptors
2022-02-13 Toronto Raptors 109 – 110 Denver Nuggets
2021-04-30 Denver Nuggets 121 – 111 Toronto Raptors
2021-03-25 Toronto Raptors 135 – 111 Denver Nuggets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Denver Nuggets vs Toronto Raptors-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Denver Nuggets vs Toronto Raptors Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Denver Nuggets og Toronto Raptors samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Denver Nuggets vs Toronto Raptors væddemålstips

Vores forudsigelse for Denver Nuggets vs Toronto Raptors kampen, som spilles i NBA den 2023-03-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Denver Nuggets vs Toronto Raptors væddemålstips

Vores forudsigelse for Denver Nuggets vs Toronto Raptors kampen, som spilles i NBA den 2023-03-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Denver Nuggets vs Toronto Raptors?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Denver Nuggets og Toronto Raptors sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Denver Nuggets – Toronto Raptors kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,