Deportivo Alavés vs Athletic Club

Deportivo Alavés vs Athletic ClubDeportivo AlavésAthletic Club

2020-10-04 – La Liga

 

Deportivo Alavés vs Athletic Club kampprognoser

Kampen mellem Deportivo Alavés og Athletic Club spilles den 2020-10-04. Dette La Liga møde starter kl. 12:00 GMT. Holdet ledes af træner Pablo Machín der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Athletic Club har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Deportivo Alavés og Athletic Club, tog Deportivo Alavés 1 sejre hjemme, mens Athletic Club har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Deportivo Alavés:
  • for Athletic Club:

Deportivo Alavés vs Athletic Club H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Deportivo Alavés og Athletic Club:

Dato Resultater
2020-02-23 Deportivo Alavés 2 – 1 Athletic Club
2019-09-22 Athletic Club 2 – 0 Deportivo Alavés
2019-04-27 Athletic Club 1 – 1 Deportivo Alavés
2018-12-17 Deportivo Alavés 0 – 0 Athletic Club

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Deportivo Alavés vs Athletic Club H2H side.

Deportivo Alavés vs Athletic Club prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Deportivo Alavés vs Athletic Club væddemåltips

Vores forudsigelse for Deportivo Alavés vs Athletic Club kampen spillet i La Liga den 2020-10-04 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Deportivo Alavés vs Athletic Club væddemåltips

Vores forudsigelse for Deportivo Alavés vs Athletic Club kampen spillet i La Liga den 2020-10-04 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 3.35 3.00 2.45 Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Deportivo Alavés vs Athletic Club kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Deportivo Alavés – Athletic Club. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Deportivo Alavés vs Athletic Club kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,