Deportivo Alavés vs Mallorca

Deportivo Alavés vs MallorcaDeportivo AlavésMallorca

2019-09-29 – La Liga

 

Deportivo Alavés vs Mallorca kampprognoser

Kampen mellem Deportivo Alavés og Mallorca spilles den 2019-09-29. Dette La Liga møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner Asier Garitano der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Mallorca har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Deportivo Alavés og Mallorca, tog Deportivo Alavés 2 sejre hjemme, mens Mallorca har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Deportivo Alavés:
  • for Mallorca:

Deportivo Alavés vs Mallorca H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Deportivo Alavés og Mallorca:

Dato Resultater
2016-04-30 Mallorca 0 – 0 Deportivo Alavés
2015-11-28 Deportivo Alavés 1 – 0 Mallorca
2015-03-14 Deportivo Alavés 2 – 0 Mallorca
2014-10-11 Mallorca 2 – 0 Deportivo Alavés

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Deportivo Alavés vs Mallorca H2H side.

Deportivo Alavés vs Mallorca prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Deportivo Alavés vs Mallorca væddemåltips

Vores forudsigelse for Deportivo Alavés vs Mallorca kampen spillet i La Liga den 2019-09-29 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Deportivo Alavés vs Mallorca væddemåltips

Vores forudsigelse for Deportivo Alavés vs Mallorca kampen spillet i La Liga den 2019-09-29 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 2.20 3.15 3.75 Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Deportivo Alavés vs Mallorca kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Deportivo Alavés – Mallorca. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Deportivo Alavés vs Mallorca kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,