Deportivo Alavés vs Real Betis

Deportivo Alavés vs Real BetisDeportivo AlavésReal Betis

2021-10-18 – La Liga

 

Deportivo Alavés vs Real Betis kampprognoser

Kampen mellem Deportivo Alavés og Real Betis spilles den 2021-10-18. Dette La Liga møde starter kl. 17:00 GMT. Holdet ledes af træner Javi Calleja der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Real Betis har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Deportivo Alavés og Real Betis, tog Deportivo Alavés 0 sejre hjemme, mens Real Betis har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Deportivo Alavés:
  • for Real Betis:

Deportivo Alavés vs Real Betis H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Deportivo Alavés og Real Betis:

Dato Resultater
2021-03-08 Real Betis 3 – 2 Deportivo Alavés
2020-09-13 Deportivo Alavés 0 – 1 Real Betis
2020-07-16 Real Betis 1 – 2 Deportivo Alavés
2020-01-05 Deportivo Alavés 1 – 1 Real Betis

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Deportivo Alavés vs Real Betis H2H side.

Deportivo Alavés vs Real Betis prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Deportivo Alavés vs Real Betis væddemåltips

Vores forudsigelse for Deportivo Alavés vs Real Betis kampen spillet i La Liga den 2021-10-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Deportivo Alavés vs Real Betis væddemåltips

Vores forudsigelse for Deportivo Alavés vs Real Betis kampen spillet i La Liga den 2021-10-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 3.50 3.40 2.20 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Deportivo Alavés vs Real Betis kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Deportivo Alavés – Real Betis. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Deportivo Alavés vs Real Betis kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,