Deportivo Alavés vs Valencia

Deportivo Alavés vs ValenciaDeportivo AlavésValencia

2020-11-22 – La Liga

 

Deportivo Alavés vs Valencia kampprognoser

Kampen mellem Deportivo Alavés og Valencia spilles den 2020-11-22. Dette La Liga møde starter kl. 20:00 GMT. Holdet ledes af træner Pablo Machín der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Valencia har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Deportivo Alavés og Valencia, tog Deportivo Alavés 1 sejre hjemme, mens Valencia har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Deportivo Alavés:
  • for Valencia:

Deportivo Alavés vs Valencia H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Deportivo Alavés og Valencia:

Dato Resultater
2020-03-06 Deportivo Alavés 1 – 1 Valencia
2019-10-05 Valencia 2 – 1 Deportivo Alavés
2019-05-12 Valencia 3 – 1 Deportivo Alavés
2019-01-05 Deportivo Alavés 2 – 1 Valencia

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Deportivo Alavés vs Valencia H2H side.

Deportivo Alavés vs Valencia prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Deportivo Alavés vs Valencia væddemåltips

Vores forudsigelse for Deportivo Alavés vs Valencia kampen spillet i La Liga den 2020-11-22 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Deportivo Alavés vs Valencia væddemåltips

Vores forudsigelse for Deportivo Alavés vs Valencia kampen spillet i La Liga den 2020-11-22 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 2.70 3.15 2.88 Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Deportivo Alavés vs Valencia kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Deportivo Alavés – Valencia. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Deportivo Alavés vs Valencia kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,