Detroit Pistons vs Chicago Bulls

Detroit Pistons vs Chicago BullsDetroit PistonsChicago Bulls

🏀 2023-10-29 – NBA

 

Detroit Pistons vs Chicago Bulls kampprognoser

Kampen mellem Detroit Pistons og Chicago Bulls, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2023-10-29. Hjemmeholdet kommer med 0 sejre ud af de sidste 1 spillede kampe, mens Chicago Bulls har en vinderrate på 0 procent fra de sidste 1 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Detroit Pistons med 0 sejre på hjemmebane, mens Chicago Bulls har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Detroit Pistons en gennemsnitlig pointforskel på -1 point, mens Chicago Bulls har en gennemsnitlig pointforskel på -20 point:

  • Detroit Pistons: 102 gennemsnitspoint for, 103 gennemsnitspoint imod
  • Chicago Bulls: 104 gennemsnitspoint for, 124 gennemsnitspoint imod

Detroit Pistons vs Chicago Bulls H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Detroit Pistons og Chicago Bulls:

Dato Resultater
2023-04-09 Chicago Bulls 103 – 81 Detroit Pistons
2023-03-02 Detroit Pistons 115 – 117 Chicago Bulls
2023-01-19 Detroit Pistons 108 – 126 Chicago Bulls
2022-12-31 Chicago Bulls 132 – 118 Detroit Pistons

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Detroit Pistons vs Chicago Bulls-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Detroit Pistons vs Chicago Bulls Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Detroit Pistons og Chicago Bulls samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Detroit Pistons vs Chicago Bulls væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Chicago Bulls kampen, som spilles i NBA den 2023-10-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Detroit Pistons vs Chicago Bulls væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Chicago Bulls kampen, som spilles i NBA den 2023-10-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Detroit Pistons vs Chicago Bulls?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Detroit Pistons og Chicago Bulls sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Detroit Pistons – Chicago Bulls kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,