Detroit Pistons vs Denver Nuggets

Detroit Pistons vs Denver NuggetsDetroit PistonsDenver Nuggets

🏀 2023-03-17 – NBA

 

Detroit Pistons vs Denver Nuggets kampprognoser

Kampen mellem Detroit Pistons og Denver Nuggets, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2023-03-17. Hjemmeholdet kommer med 16 sejre ud af de sidste 70 spillede kampe, mens Denver Nuggets har en vinderrate på 0.667 procent fra de sidste 69 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Detroit Pistons med 0 sejre på hjemmebane, mens Denver Nuggets har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Detroit Pistons en gennemsnitlig pointforskel på -7.4 point, mens Denver Nuggets har en gennemsnitlig pointforskel på 3.6 point:

  • Detroit Pistons: 111.2 gennemsnitspoint for, 118.6 gennemsnitspoint imod
  • Denver Nuggets: 116.8 gennemsnitspoint for, 113.2 gennemsnitspoint imod

Detroit Pistons vs Denver Nuggets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Detroit Pistons og Denver Nuggets:

Dato Resultater
2022-11-23 Denver Nuggets 108 – 110 Detroit Pistons
2022-01-26 Detroit Pistons 105 – 110 Denver Nuggets
2022-01-24 Denver Nuggets 117 – 111 Detroit Pistons
2021-05-15 Detroit Pistons 91 – 104 Denver Nuggets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Detroit Pistons vs Denver Nuggets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Detroit Pistons vs Denver Nuggets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Detroit Pistons og Denver Nuggets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Detroit Pistons vs Denver Nuggets væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Denver Nuggets kampen, som spilles i NBA den 2023-03-17, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Detroit Pistons vs Denver Nuggets væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Denver Nuggets kampen, som spilles i NBA den 2023-03-17, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Detroit Pistons vs Denver Nuggets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Detroit Pistons og Denver Nuggets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Detroit Pistons – Denver Nuggets kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,