Detroit Pistons vs Houston Rockets

Detroit Pistons vs Houston RocketsDetroit PistonsHouston Rockets

🏀 2023-01-29 – NBA

 

Detroit Pistons vs Houston Rockets kampprognoser

Kampen mellem Detroit Pistons og Houston Rockets, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2023-01-29. Hjemmeholdet kommer med 13 sejre ud af de sidste 50 spillede kampe, mens Houston Rockets har en vinderrate på 0.224 procent fra de sidste 49 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Detroit Pistons med 0 sejre på hjemmebane, mens Houston Rockets har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Detroit Pistons en gennemsnitlig pointforskel på -7.5 point, mens Houston Rockets har en gennemsnitlig pointforskel på -7.7 point:

  • Detroit Pistons: 112.8 gennemsnitspoint for, 120.3 gennemsnitspoint imod
  • Houston Rockets: 109.4 gennemsnitspoint for, 117.1 gennemsnitspoint imod

Detroit Pistons vs Houston Rockets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Detroit Pistons og Houston Rockets:

Dato Resultater
2021-12-18 Detroit Pistons 107 – 116 Houston Rockets
2021-11-11 Houston Rockets 104 – 112 Detroit Pistons
2021-08-11 Houston Rockets 111 – 91 Detroit Pistons
2021-03-20 Houston Rockets 100 – 113 Detroit Pistons

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Detroit Pistons vs Houston Rockets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Detroit Pistons vs Houston Rockets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Detroit Pistons og Houston Rockets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Detroit Pistons vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2023-01-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Detroit Pistons vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2023-01-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Detroit Pistons vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Detroit Pistons og Houston Rockets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Detroit Pistons – Houston Rockets kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,