Djurgården vs Varberg

Djurgården vs VarbergDjurgårdenVarberg

⚽ 2023-07-02 – Allsvenskan

 

Djurgården vs Varberg kampprognoser

Kampen mellem Djurgården og Varberg spilles den 2023-07-02. Dette Allsvenskan møde starter kl. 15:30 GMT. Holdet ledes af træner der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Varberg har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Djurgården vs Varberg, tog Djurgården 1 sejre hjemme, mens Varberg har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Djurgården: n/a
  • for Varberg: n/a

Djurgården vs Varberg H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Djurgården og Varberg:

Dato Resultater
2022-08-20 Varberg 2 – 2 Djurgården
2022-05-29 Djurgården 4 – 0 Varberg
2021-11-28 Djurgården 2 – 3 Varberg
2021-04-25 Varberg 1 – 3 Djurgården

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Djurgården vs Varberg H2H side.

Djurgården vs Varberg Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Djurgården vs Varberg væddemålstips

Vores forudsigelse for Djurgården vs Varberg kampen spillet i Allsvenskan den 2023-07-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Djurgården vs Varberg væddemålstips

Vores forudsigelse for Djurgården vs Varberg kampen spillet i Allsvenskan den 2023-07-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Djurgården vs Varberg?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Djurgården vs Varberg, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Djurgården vs Varberg kampen?

Udgivet i Allsvenskan Etiket: ,