Eintracht Frankfurt vs Bayern München

Eintracht Frankfurt vs Bayern MünchenEintracht FrankfurtBayern München

2018-12-22 – Bundesliga

 

Eintracht Frankfurt vs Bayern München kampprognoser

Kampen mellem Eintracht Frankfurt og Bayern München spilles den 2018-12-22. Dette Bundesliga møde starter kl. 17:30 GMT. Holdet ledes af træner A. Hütter der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Bayern München har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Eintracht Frankfurt og Bayern München, tog Eintracht Frankfurt 0 sejre hjemme, mens Bayern München har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Eintracht Frankfurt:
  • for Bayern München:

Eintracht Frankfurt vs Bayern München H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Eintracht Frankfurt og Bayern München:

Dato Resultater
2018-05-19 Bayern München 1 – 3 Eintracht Frankfurt
2018-04-28 Bayern München 4 – 1 Eintracht Frankfurt
2017-12-09 Eintracht Frankfurt 0 – 1 Bayern München
2017-03-11 Bayern München 3 – 0 Eintracht Frankfurt

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Eintracht Frankfurt vs Bayern München H2H side.

Eintracht Frankfurt vs Bayern München prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Eintracht Frankfurt vs Bayern München væddemåltips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Bayern München kampen spillet i Bundesliga den 2018-12-22 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Eintracht Frankfurt vs Bayern München væddemåltips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Bayern München kampen spillet i Bundesliga den 2018-12-22 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 6.10 4.90 1.45 Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Eintracht Frankfurt vs Bayern München kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Eintracht Frankfurt – Bayern München. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Eintracht Frankfurt vs Bayern München kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,