Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund

Eintracht Frankfurt vs Borussia DortmundEintracht FrankfurtBorussia Dortmund

2020-12-05 – Bundesliga

 

Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund kampprognoser

Kampen mellem Eintracht Frankfurt og Borussia Dortmund spilles den 2020-12-05. Dette Bundesliga møde starter kl. 14:30 GMT. Holdet ledes af træner A. Hütter der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia Dortmund har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Eintracht Frankfurt og Borussia Dortmund, tog Eintracht Frankfurt 0 sejre hjemme, mens Borussia Dortmund har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Eintracht Frankfurt:
  • for Borussia Dortmund:

Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Eintracht Frankfurt og Borussia Dortmund:

Dato Resultater
2020-02-14 Borussia Dortmund 4 – 0 Eintracht Frankfurt
2019-09-22 Eintracht Frankfurt 2 – 2 Borussia Dortmund
2019-02-02 Eintracht Frankfurt 1 – 1 Borussia Dortmund
2018-09-14 Borussia Dortmund 3 – 1 Eintracht Frankfurt

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund H2H side.

Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund væddemåltips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund kampen spillet i Bundesliga den 2020-12-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund væddemåltips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund kampen spillet i Bundesliga den 2020-12-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 3.65 3.70 1.98 Bet Nu
betsafe 3.50 4.00 1.98 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,