Eintracht Frankfurt vs Hertha BSC

Eintracht Frankfurt vs Hertha BSCEintracht FrankfurtHertha BSC

2021-10-16 – Bundesliga

 

Eintracht Frankfurt vs Hertha BSC kampprognoser

Kampen mellem Eintracht Frankfurt og Hertha BSC spilles den 2021-10-16. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner O. Glasner der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Hertha BSC har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Eintracht Frankfurt og Hertha BSC, tog Eintracht Frankfurt 1 sejre hjemme, mens Hertha BSC har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Eintracht Frankfurt:
  • for Hertha BSC:

Eintracht Frankfurt vs Hertha BSC H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Eintracht Frankfurt og Hertha BSC:

Dato Resultater
2021-01-30 Eintracht Frankfurt 3 – 1 Hertha BSC
2020-09-25 Hertha BSC 1 – 3 Eintracht Frankfurt
2020-06-13 Hertha BSC 1 – 4 Eintracht Frankfurt
2019-12-06 Eintracht Frankfurt 2 – 2 Hertha BSC

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Eintracht Frankfurt vs Hertha BSC H2H side.

Eintracht Frankfurt vs Hertha BSC prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Eintracht Frankfurt vs Hertha BSC væddemåltips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Hertha BSC kampen spillet i Bundesliga den 2021-10-16 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Eintracht Frankfurt vs Hertha BSC væddemåltips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Hertha BSC kampen spillet i Bundesliga den 2021-10-16 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 1.78 3.75 4.75 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Eintracht Frankfurt vs Hertha BSC kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Eintracht Frankfurt – Hertha BSC. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Eintracht Frankfurt vs Hertha BSC kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,