Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim

Eintracht Frankfurt vs HoffenheimEintracht FrankfurtHoffenheim

2020-10-03 – Bundesliga

 

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim kampprognoser

Kampen mellem Eintracht Frankfurt og Hoffenheim spilles den 2020-10-03. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner A. Hütter der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Hoffenheim har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Eintracht Frankfurt og Hoffenheim, tog Eintracht Frankfurt 2 sejre hjemme, mens Hoffenheim har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Eintracht Frankfurt:
  • for Hoffenheim:

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Eintracht Frankfurt og Hoffenheim:

Dato Resultater
2020-01-18 Hoffenheim 1 – 2 Eintracht Frankfurt
2019-08-18 Eintracht Frankfurt 1 – 0 Hoffenheim
2019-03-02 Eintracht Frankfurt 3 – 2 Hoffenheim
2018-10-07 Hoffenheim 1 – 2 Eintracht Frankfurt

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim H2H side.

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim væddemåltips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim kampen spillet i Bundesliga den 2020-10-03 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim væddemåltips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim kampen spillet i Bundesliga den 2020-10-03 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 2.43 3.45 2.85 Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Eintracht Frankfurt – Hoffenheim. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,