Eintracht Frankfurt vs Union Berlin

Eintracht Frankfurt vs Union BerlinEintracht FrankfurtUnion Berlin

2021-11-28 – Bundesliga

 

Eintracht Frankfurt vs Union Berlin kampprognoser

Kampen mellem Eintracht Frankfurt og Union Berlin spilles den 2021-11-28. Dette Bundesliga møde starter kl. 14:30 GMT. Holdet ledes af træner O. Glasner der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Union Berlin har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Eintracht Frankfurt og Union Berlin, tog Eintracht Frankfurt 1 sejre hjemme, mens Union Berlin har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Eintracht Frankfurt:
  • for Union Berlin:

Eintracht Frankfurt vs Union Berlin H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Eintracht Frankfurt og Union Berlin:

Dato Resultater
2021-03-20 Eintracht Frankfurt 5 – 2 Union Berlin
2020-11-28 Union Berlin 3 – 3 Eintracht Frankfurt
2020-02-24 Eintracht Frankfurt 1 – 2 Union Berlin
2019-09-27 Union Berlin 1 – 2 Eintracht Frankfurt

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Eintracht Frankfurt vs Union Berlin H2H side.

Eintracht Frankfurt vs Union Berlin prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Eintracht Frankfurt vs Union Berlin væddemåltips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Union Berlin kampen spillet i Bundesliga den 2021-11-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Eintracht Frankfurt vs Union Berlin væddemåltips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Union Berlin kampen spillet i Bundesliga den 2021-11-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.35 3.60 3.00 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Eintracht Frankfurt vs Union Berlin kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Eintracht Frankfurt – Union Berlin. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Eintracht Frankfurt vs Union Berlin kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,