Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen

Eintracht Frankfurt vs Werder BremenEintracht FrankfurtWerder Bremen

2019-10-06 – Bundesliga

 

Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen kampprognoser

Kampen mellem Eintracht Frankfurt og Werder Bremen spilles den 2019-10-06. Dette Bundesliga møde starter kl. 16:00 GMT. Holdet ledes af træner A. Hütter der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Werder Bremen har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Eintracht Frankfurt og Werder Bremen, tog Eintracht Frankfurt 1 sejre hjemme, mens Werder Bremen har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Eintracht Frankfurt:
  • for Werder Bremen:

Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Eintracht Frankfurt og Werder Bremen:

Dato Resultater
2019-01-26 Werder Bremen 2 – 2 Eintracht Frankfurt
2018-09-01 Eintracht Frankfurt 1 – 2 Werder Bremen
2018-04-01 Werder Bremen 2 – 1 Eintracht Frankfurt
2017-11-03 Eintracht Frankfurt 2 – 1 Werder Bremen

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen H2H side.

Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen væddemåltips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen kampen spillet i Bundesliga den 2019-10-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen væddemåltips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen kampen spillet i Bundesliga den 2019-10-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 2.10 3.65 3.25 Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Eintracht Frankfurt – Werder Bremen. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,