Elfsborg vs Kalmar

Elfsborg vs KalmarElfsborgKalmar

⚽ 2023-09-17 – Allsvenskan

 

Elfsborg vs Kalmar kampprognoser

Kampen mellem Elfsborg og Kalmar spilles den 2023-09-17. Dette Allsvenskan møde starter kl. 15:30 GMT. Holdet ledes af træner J. Thelin der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Kalmar har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Elfsborg vs Kalmar, tog Elfsborg 0 sejre hjemme, mens Kalmar har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Elfsborg: n/a
  • for Kalmar: n/a

Elfsborg vs Kalmar H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Elfsborg og Kalmar:

Dato Resultater
2023-07-09 Kalmar 0 – 4 Elfsborg
2022-10-09 Elfsborg 0 – 2 Kalmar
2022-07-24 Kalmar 1 – 0 Elfsborg
2021-08-29 Kalmar 0 – 3 Elfsborg

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Elfsborg vs Kalmar H2H side.

Elfsborg vs Kalmar Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Elfsborg vs Kalmar væddemålstips

Vores forudsigelse for Elfsborg vs Kalmar kampen spillet i Allsvenskan den 2023-09-17 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Elfsborg vs Kalmar væddemålstips

Vores forudsigelse for Elfsborg vs Kalmar kampen spillet i Allsvenskan den 2023-09-17 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Elfsborg vs Kalmar?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Elfsborg vs Kalmar, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Elfsborg vs Kalmar kampen?

Udgivet i Allsvenskan Etiket: ,