Empoli vs Juventus

Empoli vs JuventusEmpoliJuventus

⚽ 2023-05-22 – Serie A

 

Empoli vs Juventus kampprognoser

Kampen mellem Empoli og Juventus spilles den 2023-05-22. Dette Serie A møde starter kl. 18:45 GMT. Holdet ledes af træner P. Zanetti der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Juventus har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Empoli vs Juventus, tog Empoli 0 sejre hjemme, mens Juventus har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Empoli: n/a
  • for Juventus: n/a

Empoli vs Juventus H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Empoli og Juventus:

Dato Resultater
2022-10-21 Juventus 4 – 0 Empoli
2022-02-26 Empoli 2 – 3 Juventus
2021-08-28 Juventus 0 – 1 Empoli
2019-03-30 Juventus 1 – 0 Empoli

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Empoli vs Juventus H2H side.

Empoli vs Juventus Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Empoli vs Juventus væddemålstips

Vores forudsigelse for Empoli vs Juventus kampen spillet i Serie A den 2023-05-22 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Empoli vs Juventus væddemålstips

Vores forudsigelse for Empoli vs Juventus kampen spillet i Serie A den 2023-05-22 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Empoli vs Juventus?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Empoli vs Juventus, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Empoli vs Juventus kampen?

Udgivet i Serie A Etiket: ,