Everton vs AFC Bournemouth

Everton vs AFC BournemouthEvertonAFC Bournemouth

⚽ 2023-05-28 – Premier League

 

Everton vs AFC Bournemouth kampprognoser

Kampen mellem Everton og AFC Bournemouth spilles den 2023-05-28. Dette Premier League møde starter kl. 15:30 GMT. Holdet ledes af træner S. Dyche der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens AFC Bournemouth har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Everton vs AFC Bournemouth, tog Everton 0 sejre hjemme, mens AFC Bournemouth har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Everton: n/a
  • for AFC Bournemouth: n/a

Everton vs AFC Bournemouth H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Everton og AFC Bournemouth:

Dato Resultater
2022-11-12 AFC Bournemouth 3 – 0 Everton
2022-11-08 AFC Bournemouth 4 – 1 Everton
2020-07-26 Everton 1 – 3 AFC Bournemouth
2019-09-15 AFC Bournemouth 3 – 1 Everton

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Everton vs AFC Bournemouth H2H side.

Everton vs AFC Bournemouth Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Everton vs AFC Bournemouth væddemålstips

Vores forudsigelse for Everton vs AFC Bournemouth kampen spillet i Premier League den 2023-05-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Everton vs AFC Bournemouth væddemålstips

Vores forudsigelse for Everton vs AFC Bournemouth kampen spillet i Premier League den 2023-05-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Everton vs AFC Bournemouth?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Everton vs AFC Bournemouth, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Everton vs AFC Bournemouth kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,