FC Copenhagen vs Nordsjælland

FC Copenhagen vs NordsjællandFC CopenhagenNordsjælland

2022-10-08 – Superliga

 

FC Copenhagen vs Nordsjælland kampprognoser

Kampen mellem FC Copenhagen og Nordsjælland spilles den 2022-10-08. Dette Superliga møde starter kl. 17:00 GMT. Holdet ledes af træner J. Neestrup der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Nordsjælland har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem FC Copenhagen og Nordsjælland, tog FC Copenhagen 1 sejre hjemme, mens Nordsjælland har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for FC Copenhagen:
  • for Nordsjælland:

FC Copenhagen vs Nordsjælland H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem FC Copenhagen og Nordsjælland:

Dato Resultater
2022-08-28 Nordsjælland 3 – 1 FC Copenhagen
2022-03-20 FC Copenhagen 1 – 0 Nordsjælland
2021-09-26 Nordsjælland 1 – 5 FC Copenhagen
2021-05-10 Nordsjælland 2 – 2 FC Copenhagen

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke FC Copenhagen vs Nordsjælland H2H side.

FC Copenhagen vs Nordsjælland prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

FC Copenhagen vs Nordsjælland væddemåltips

Vores forudsigelse for FC Copenhagen vs Nordsjælland kampen spillet i Superliga den 2022-10-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

FC Copenhagen vs Nordsjælland væddemåltips

Vores forudsigelse for FC Copenhagen vs Nordsjælland kampen spillet i Superliga den 2022-10-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 1.98 3.70 3.55 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart FC Copenhagen vs Nordsjælland kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for FC Copenhagen – Nordsjælland. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til FC Copenhagen vs Nordsjælland kampen?

Udgivet i Superliga Etiket: ,