Fiorentina vs Sampdoria

Fiorentina vs SampdoriaFiorentinaSampdoria

⚽ 2023-04-30 – Serie A

 

Fiorentina vs Sampdoria kampprognoser

Kampen mellem Fiorentina og Sampdoria spilles den 2023-04-30. Dette Serie A møde starter kl. 16:00 GMT. Holdet ledes af træner V. Italiano der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Sampdoria har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Fiorentina vs Sampdoria, tog Fiorentina 2 sejre hjemme, mens Sampdoria har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Fiorentina: n/a
  • for Sampdoria: n/a

Fiorentina vs Sampdoria H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Fiorentina og Sampdoria:

Dato Resultater
2023-01-12 Fiorentina 1 – 0 Sampdoria
2022-11-06 Sampdoria 0 – 2 Fiorentina
2022-05-16 Sampdoria 4 – 1 Fiorentina
2021-11-30 Fiorentina 3 – 1 Sampdoria

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Fiorentina vs Sampdoria H2H side.

Fiorentina vs Sampdoria Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Fiorentina vs Sampdoria væddemålstips

Vores forudsigelse for Fiorentina vs Sampdoria kampen spillet i Serie A den 2023-04-30 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Fiorentina vs Sampdoria væddemålstips

Vores forudsigelse for Fiorentina vs Sampdoria kampen spillet i Serie A den 2023-04-30 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Fiorentina vs Sampdoria?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Fiorentina vs Sampdoria, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Fiorentina vs Sampdoria kampen?

Udgivet i Serie A Etiket: ,