Getafe vs Rayo Vallecano

Getafe vs Rayo VallecanoGetafeRayo Vallecano

2022-05-08 – La Liga

 

Getafe vs Rayo Vallecano kampprognoser

Kampen mellem Getafe og Rayo Vallecano spilles den 2022-05-08. Dette La Liga møde starter kl. TBA GMT. Holdet ledes af træner Quique Sánchez Flores der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Rayo Vallecano har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Getafe og Rayo Vallecano, tog Getafe 2 sejre hjemme, mens Rayo Vallecano har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Getafe:
  • for Rayo Vallecano:

Getafe vs Rayo Vallecano H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Getafe og Rayo Vallecano:

Dato Resultater
2021-09-18 Rayo Vallecano 3 – 0 Getafe
2019-02-23 Getafe 2 – 1 Rayo Vallecano
2018-10-21 Rayo Vallecano 1 – 2 Getafe
2017-02-25 Getafe 1 – 0 Rayo Vallecano

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Getafe vs Rayo Vallecano H2H side.

Getafe vs Rayo Vallecano prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Getafe vs Rayo Vallecano væddemåltips

Vores forudsigelse for Getafe vs Rayo Vallecano kampen spillet i La Liga den 2022-05-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Getafe vs Rayo Vallecano væddemåltips

Vores forudsigelse for Getafe vs Rayo Vallecano kampen spillet i La Liga den 2022-05-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.10 3.20 4.00 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Getafe vs Rayo Vallecano kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Getafe – Rayo Vallecano. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Getafe vs Rayo Vallecano kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,