Getafe vs Rayo Vallecano

Getafe vs Rayo VallecanoGetafeRayo Vallecano

⚽ 2023-02-12 – La Liga

 

Getafe vs Rayo Vallecano kampprognoser

Kampen mellem Getafe og Rayo Vallecano spilles den 2023-02-12. Dette La Liga møde starter kl. 13:00 GMT. Holdet ledes af træner Quique Sánchez Flores der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Rayo Vallecano har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Getafe vs Rayo Vallecano, tog Getafe 1 sejre hjemme, mens Rayo Vallecano har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Getafe: n/a
  • for Rayo Vallecano: n/a

Getafe vs Rayo Vallecano H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Getafe og Rayo Vallecano:

Dato Resultater
2022-10-14 Rayo Vallecano 0 – 0 Getafe
2022-05-08 Getafe 0 – 0 Rayo Vallecano
2021-09-18 Rayo Vallecano 3 – 0 Getafe
2019-02-23 Getafe 2 – 1 Rayo Vallecano

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Getafe vs Rayo Vallecano H2H side.

Getafe vs Rayo Vallecano Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Getafe vs Rayo Vallecano væddemålstips

Vores forudsigelse for Getafe vs Rayo Vallecano kampen spillet i La Liga den 2023-02-12 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Getafe vs Rayo Vallecano væddemålstips

Vores forudsigelse for Getafe vs Rayo Vallecano kampen spillet i La Liga den 2023-02-12 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Getafe vs Rayo Vallecano?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Getafe vs Rayo Vallecano, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Getafe vs Rayo Vallecano kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,