Häcken vs Djurgården

Häcken vs DjurgårdenHäckenDjurgården

⚽ 2023-05-03 – Allsvenskan

 

Häcken vs Djurgården kampprognoser

Kampen mellem Häcken og Djurgården spilles den 2023-05-03. Dette Allsvenskan møde starter kl. 17:00 GMT. Holdet ledes af træner P. Høgmo der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Djurgården har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Häcken vs Djurgården, tog Häcken 1 sejre hjemme, mens Djurgården har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Häcken: B. Traoré(1.33 goals/match);
  • for Djurgården: n/a

Häcken vs Djurgården H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Häcken og Djurgården:

Dato Resultater
2023-03-19 Häcken 3 – 0 Djurgården
2022-10-09 Djurgården 0 – 1 Häcken
2022-07-24 Häcken 1 – 2 Djurgården
2021-12-04 Häcken 0 – 1 Djurgården

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Häcken vs Djurgården H2H side.

Häcken vs Djurgården Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Häcken vs Djurgården væddemålstips

Vores forudsigelse for Häcken vs Djurgården kampen spillet i Allsvenskan den 2023-05-03 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Häcken vs Djurgården væddemålstips

Vores forudsigelse for Häcken vs Djurgården kampen spillet i Allsvenskan den 2023-05-03 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Häcken vs Djurgården?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Häcken vs Djurgården, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Häcken vs Djurgården kampen?

Udgivet i Allsvenskan Etiket: ,