Halmstad vs Elfsborg

Halmstad vs ElfsborgHalmstadElfsborg

⚽ 2023-09-25 – Allsvenskan

 

Halmstad vs Elfsborg kampprognoser

Kampen mellem Halmstad og Elfsborg spilles den 2023-09-25. Dette Allsvenskan møde starter kl. 17:00 GMT. Holdet ledes af træner M. Haglund der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Elfsborg har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Halmstad vs Elfsborg, tog Halmstad 0 sejre hjemme, mens Elfsborg har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Halmstad: n/a
  • for Elfsborg: n/a

Halmstad vs Elfsborg H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Halmstad og Elfsborg:

Dato Resultater
2023-05-03 Elfsborg 6 – 1 Halmstad
2021-11-21 Halmstad 0 – 1 Elfsborg
2021-05-17 Elfsborg 2 – 3 Halmstad
2017-08-27 Elfsborg 1 – 0 Halmstad

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Halmstad vs Elfsborg H2H side.

Halmstad vs Elfsborg Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Halmstad vs Elfsborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Halmstad vs Elfsborg kampen spillet i Allsvenskan den 2023-09-25 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Halmstad vs Elfsborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Halmstad vs Elfsborg kampen spillet i Allsvenskan den 2023-09-25 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Halmstad vs Elfsborg?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Halmstad vs Elfsborg, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Halmstad vs Elfsborg kampen?

Udgivet i Allsvenskan Etiket: ,