Haugesund vs Lillestrøm

Haugesund vs LillestrømHaugesundLillestrøm

⚽ 2023-07-23 – Eliteserien

 

Haugesund vs Lillestrøm kampprognoser

Kampen mellem Haugesund og Lillestrøm spilles den 2023-07-23. Dette Eliteserien møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner J. Grindhaug der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Lillestrøm har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Haugesund vs Lillestrøm, tog Haugesund 0 sejre hjemme, mens Lillestrøm har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Haugesund: n/a
  • for Lillestrøm: A. Adams(1 goals/match);

Haugesund vs Lillestrøm H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Haugesund og Lillestrøm:

Dato Resultater
2022-10-23 Haugesund 0 – 1 Lillestrøm
2022-04-24 Lillestrøm 1 – 0 Haugesund
2021-08-22 Haugesund 0 – 3 Lillestrøm
2021-06-13 Lillestrøm 2 – 1 Haugesund

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Haugesund vs Lillestrøm H2H side.

Haugesund vs Lillestrøm Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Haugesund vs Lillestrøm væddemålstips

Vores forudsigelse for Haugesund vs Lillestrøm kampen spillet i Eliteserien den 2023-07-23 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Haugesund vs Lillestrøm væddemålstips

Vores forudsigelse for Haugesund vs Lillestrøm kampen spillet i Eliteserien den 2023-07-23 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Haugesund vs Lillestrøm?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Haugesund vs Lillestrøm, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Haugesund vs Lillestrøm kampen?

Udgivet i Eliteserien Etiket: ,