Heidenheim vs Werder Bremen

Heidenheim vs Werder BremenHeidenheimWerder Bremen

⚽ 2023-09-17 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Werder Bremen kampprognoser

Kampen mellem Heidenheim og Werder Bremen spilles den 2023-09-17. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner F. Schmidt der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Werder Bremen har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Heidenheim vs Werder Bremen, tog Heidenheim 1 sejre hjemme, mens Werder Bremen har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Heidenheim: n/a
  • for Werder Bremen: J. Njinmah(1 goals/match);

Heidenheim vs Werder Bremen H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Heidenheim og Werder Bremen:

Dato Resultater
2022-03-12 Heidenheim 2 – 1 Werder Bremen
2021-10-01 Werder Bremen 3 – 0 Heidenheim
2019-10-30 Werder Bremen 4 – 1 Heidenheim
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Heidenheim vs Werder Bremen H2H side.

Heidenheim vs Werder Bremen Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Heidenheim vs Werder Bremen væddemålstips

Vores forudsigelse for Heidenheim vs Werder Bremen kampen spillet i Bundesliga den 2023-09-17 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Heidenheim vs Werder Bremen væddemålstips

Vores forudsigelse for Heidenheim vs Werder Bremen kampen spillet i Bundesliga den 2023-09-17 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Heidenheim vs Werder Bremen?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Heidenheim vs Werder Bremen, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Heidenheim vs Werder Bremen kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,