Hellas Verona vs Bologna

Hellas Verona vs BolognaHellas VeronaBologna

⚽ 2023-09-18 – Serie A

 

Hellas Verona vs Bologna kampprognoser

Kampen mellem Hellas Verona og Bologna spilles den 2023-09-18. Dette Serie A møde starter kl. 18:45 GMT. Holdet ledes af træner M. Baroni der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Bologna har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Hellas Verona vs Bologna, tog Hellas Verona 2 sejre hjemme, mens Bologna har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Hellas Verona: n/a
  • for Bologna: n/a

Hellas Verona vs Bologna H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Hellas Verona og Bologna:

Dato Resultater
2023-04-21 Hellas Verona 2 – 1 Bologna
2022-08-21 Bologna 1 – 1 Hellas Verona
2022-01-21 Hellas Verona 2 – 1 Bologna
2021-09-13 Bologna 1 – 0 Hellas Verona

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Hellas Verona vs Bologna H2H side.

Hellas Verona vs Bologna Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Hellas Verona vs Bologna væddemålstips

Vores forudsigelse for Hellas Verona vs Bologna kampen spillet i Serie A den 2023-09-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Hellas Verona vs Bologna væddemålstips

Vores forudsigelse for Hellas Verona vs Bologna kampen spillet i Serie A den 2023-09-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Hellas Verona vs Bologna?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Hellas Verona vs Bologna, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Hellas Verona vs Bologna kampen?

Udgivet i Serie A Etiket: ,