Hertha BSC vs Arminia Bielefeld

Hertha BSC vs Arminia BielefeldHertha BSCArminia Bielefeld

2021-12-11 – Bundesliga

 

Hertha BSC vs Arminia Bielefeld kampprognoser

Kampen mellem Hertha BSC og Arminia Bielefeld spilles den 2021-12-11. Dette Bundesliga møde starter kl. 14:30 GMT. Holdet ledes af træner T. Korkut der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Arminia Bielefeld har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Hertha BSC og Arminia Bielefeld, tog Hertha BSC 0 sejre hjemme, mens Arminia Bielefeld har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Hertha BSC:
  • for Arminia Bielefeld:

Hertha BSC vs Arminia Bielefeld H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Hertha BSC og Arminia Bielefeld:

Dato Resultater
2021-05-09 Hertha BSC 0 – 0 Arminia Bielefeld
2021-01-10 Arminia Bielefeld 1 – 0 Hertha BSC
2015-08-10 Arminia Bielefeld 0 – 2 Hertha BSC
2014-10-28 Arminia Bielefeld 0 – 0 Hertha BSC

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Hertha BSC vs Arminia Bielefeld H2H side.

Hertha BSC vs Arminia Bielefeld prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Hertha BSC vs Arminia Bielefeld væddemåltips

Vores forudsigelse for Hertha BSC vs Arminia Bielefeld kampen spillet i Bundesliga den 2021-12-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Hertha BSC vs Arminia Bielefeld væddemåltips

Vores forudsigelse for Hertha BSC vs Arminia Bielefeld kampen spillet i Bundesliga den 2021-12-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.10 3.50 3.60 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Hertha BSC vs Arminia Bielefeld kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Hertha BSC – Arminia Bielefeld. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Hertha BSC vs Arminia Bielefeld kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,