Hertha BSC vs Bayer Leverkusen

Hertha BSC vs Bayer LeverkusenHertha BSCBayer Leverkusen

2022-09-10 – Bundesliga

 

Hertha BSC vs Bayer Leverkusen kampprognoser

Kampen mellem Hertha BSC og Bayer Leverkusen spilles den 2022-09-10. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner S. Schwarz der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Bayer Leverkusen har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Hertha BSC og Bayer Leverkusen, tog Hertha BSC 1 sejre hjemme, mens Bayer Leverkusen har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Hertha BSC:
  • for Bayer Leverkusen:

Hertha BSC vs Bayer Leverkusen H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Hertha BSC og Bayer Leverkusen:

Dato Resultater
2022-04-02 Bayer Leverkusen 2 – 1 Hertha BSC
2021-11-07 Hertha BSC 1 – 1 Bayer Leverkusen
2021-03-21 Hertha BSC 3 – 0 Bayer Leverkusen
2020-11-29 Bayer Leverkusen 0 – 0 Hertha BSC

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Hertha BSC vs Bayer Leverkusen H2H side.

Hertha BSC vs Bayer Leverkusen prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Hertha BSC vs Bayer Leverkusen væddemåltips

Vores forudsigelse for Hertha BSC vs Bayer Leverkusen kampen spillet i Bundesliga den 2022-09-10 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Hertha BSC vs Bayer Leverkusen væddemåltips

Vores forudsigelse for Hertha BSC vs Bayer Leverkusen kampen spillet i Bundesliga den 2022-09-10 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 3.60 4.00 1.95 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Hertha BSC vs Bayer Leverkusen kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Hertha BSC – Bayer Leverkusen. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Hertha BSC vs Bayer Leverkusen kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,