Hertha BSC vs Borussia M’gladbach

Hertha BSC vs Borussia M’gladbachHertha BSCBorussia M'gladbach

2021-10-23 – Bundesliga

 

Hertha BSC vs Borussia M’gladbach kampprognoser

Kampen mellem Hertha BSC og Borussia M’gladbach spilles den 2021-10-23. Dette Bundesliga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner P. Dárdai der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia M’gladbach har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Hertha BSC og Borussia M’gladbach, tog Hertha BSC 0 sejre hjemme, mens Borussia M’gladbach har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Hertha BSC:
  • for Borussia M’gladbach:

Hertha BSC vs Borussia M’gladbach H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Hertha BSC og Borussia M’gladbach:

Dato Resultater
2021-04-10 Hertha BSC 2 – 2 Borussia M’gladbach
2020-12-12 Borussia M’gladbach 1 – 1 Hertha BSC
2020-06-27 Borussia M’gladbach 2 – 1 Hertha BSC
2019-12-21 Hertha BSC 0 – 0 Borussia M’gladbach

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Hertha BSC vs Borussia M’gladbach H2H side.

Hertha BSC vs Borussia M’gladbach prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Hertha BSC vs Borussia M'gladbach væddemåltips

Vores forudsigelse for Hertha BSC vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2021-10-23 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Hertha BSC vs Borussia M'gladbach væddemåltips

Vores forudsigelse for Hertha BSC vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2021-10-23 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 3.60 3.60 2.05 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Hertha BSC vs Borussia M’gladbach kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Hertha BSC – Borussia M’gladbach. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Hertha BSC vs Borussia M’gladbach kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,