Hertha BSC vs Eintracht Frankfurt

Hertha BSC vs Eintracht FrankfurtHertha BSCEintracht Frankfurt

2022-08-13 – Bundesliga

 

Hertha BSC vs Eintracht Frankfurt kampprognoser

Kampen mellem Hertha BSC og Eintracht Frankfurt spilles den 2022-08-13. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner S. Schwarz der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Eintracht Frankfurt har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Hertha BSC og Eintracht Frankfurt, tog Hertha BSC 0 sejre hjemme, mens Eintracht Frankfurt har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Hertha BSC:
  • for Eintracht Frankfurt:

Hertha BSC vs Eintracht Frankfurt H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Hertha BSC og Eintracht Frankfurt:

Dato Resultater
2022-03-05 Hertha BSC 1 – 4 Eintracht Frankfurt
2021-10-16 Eintracht Frankfurt 1 – 2 Hertha BSC
2021-01-30 Eintracht Frankfurt 3 – 1 Hertha BSC
2020-09-25 Hertha BSC 1 – 3 Eintracht Frankfurt

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Hertha BSC vs Eintracht Frankfurt H2H side.

Hertha BSC vs Eintracht Frankfurt prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Hertha BSC vs Eintracht Frankfurt væddemåltips

Vores forudsigelse for Hertha BSC vs Eintracht Frankfurt kampen spillet i Bundesliga den 2022-08-13 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Hertha BSC vs Eintracht Frankfurt væddemåltips

Vores forudsigelse for Hertha BSC vs Eintracht Frankfurt kampen spillet i Bundesliga den 2022-08-13 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 3.00 3.60 2.35 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Hertha BSC vs Eintracht Frankfurt kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Hertha BSC – Eintracht Frankfurt. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Hertha BSC vs Eintracht Frankfurt kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,