HJK vs Inter Turku

HJK vs Inter TurkuHJKInter Turku

⚽ 2023-05-13 – Veikkausliiga

 

HJK vs Inter Turku kampprognoser

Kampen mellem HJK og Inter Turku spilles den 2023-05-13. Dette Veikkausliiga møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner T. Koskela der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Inter Turku har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem HJK vs Inter Turku, tog HJK 1 sejre hjemme, mens Inter Turku har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for HJK: n/a
  • for Inter Turku: n/a

HJK vs Inter Turku H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem HJK og Inter Turku:

Dato Resultater
2022-10-02 HJK 3 – 0 Inter Turku
2022-06-29 Inter Turku 0 – 0 HJK
2022-05-03 Inter Turku 0 – 1 HJK
2022-04-23 HJK 1 – 4 Inter Turku

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke HJK vs Inter Turku H2H side.

HJK vs Inter Turku Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

HJK vs Inter Turku væddemålstips

Vores forudsigelse for HJK vs Inter Turku kampen spillet i Veikkausliiga den 2023-05-13 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

HJK vs Inter Turku væddemålstips

Vores forudsigelse for HJK vs Inter Turku kampen spillet i Veikkausliiga den 2023-05-13 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på HJK vs Inter Turku?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på HJK vs Inter Turku, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til HJK vs Inter Turku kampen?

Udgivet i Veikkausliiga Etiket: ,