Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt

Hoffenheim vs Eintracht FrankfurtHoffenheimEintracht Frankfurt

2021-12-04 – Bundesliga

 

Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt kampprognoser

Kampen mellem Hoffenheim og Eintracht Frankfurt spilles den 2021-12-04. Dette Bundesliga møde starter kl. 14:30 GMT. Holdet ledes af træner S. Hoeneb der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Eintracht Frankfurt har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Hoffenheim og Eintracht Frankfurt, tog Hoffenheim 0 sejre hjemme, mens Eintracht Frankfurt har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Hoffenheim:
  • for Eintracht Frankfurt:

Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Hoffenheim og Eintracht Frankfurt:

Dato Resultater
2021-02-07 Hoffenheim 1 – 3 Eintracht Frankfurt
2020-10-03 Eintracht Frankfurt 2 – 1 Hoffenheim
2020-01-18 Hoffenheim 1 – 2 Eintracht Frankfurt
2019-08-18 Eintracht Frankfurt 1 – 0 Hoffenheim

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt H2H side.

Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt væddemåltips

Vores forudsigelse for Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt kampen spillet i Bundesliga den 2021-12-04 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt væddemåltips

Vores forudsigelse for Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt kampen spillet i Bundesliga den 2021-12-04 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 1.92 4.00 3.75 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Hoffenheim – Eintracht Frankfurt. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,