Holbaek vs Herlev Wolfpack

Holbaek vs Herlev WolfpackHolbaekHerlev Wolfpack

🏀 2023-11-02 – Basketligaen

 

Holbaek vs Herlev Wolfpack kampprognoser

Kampen mellem Holbaek og Herlev Wolfpack, der spilles i Basketligaen, starter kl. 18:15 GMT-tid den 2023-11-02. Hjemmeholdet kommer med 1 sejre ud af de sidste 6 spillede kampe, mens Herlev Wolfpack har en vinderrate på 0.143 procent fra de sidste 7 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Holbaek med 0 sejre på hjemmebane, mens Herlev Wolfpack har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Holbaek en gennemsnitlig pointforskel på -27.2 point, mens Herlev Wolfpack har en gennemsnitlig pointforskel på -21.9 point:

  • Holbaek: 68.5 gennemsnitspoint for, 95.7 gennemsnitspoint imod
  • Herlev Wolfpack: 64.4 gennemsnitspoint for, 86.3 gennemsnitspoint imod

Holbaek vs Herlev Wolfpack H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Holbaek og Herlev Wolfpack:

Dato Resultater
2022-12-14 Holbaek 61 – 89 Herlev Wolfpack
2022-09-28 Herlev Wolfpack 98 – 71 Holbaek
n/a n/a
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Holbaek vs Herlev Wolfpack-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Holbaek vs Herlev Wolfpack Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Holbaek og Herlev Wolfpack samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Holbaek vs Herlev Wolfpack væddemålstips

Vores forudsigelse for Holbaek vs Herlev Wolfpack kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-11-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Holbaek vs Herlev Wolfpack væddemålstips

Vores forudsigelse for Holbaek vs Herlev Wolfpack kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-11-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Holbaek vs Herlev Wolfpack?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Holbaek og Herlev Wolfpack sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Holbaek – Herlev Wolfpack kampen?

Udgivet i Basketligaen Etiket: ,