Houston Rockets vs Milwaukee Bucks

Houston Rockets vs Milwaukee BucksHouston RocketsMilwaukee Bucks

🏀 2022-12-12 – NBA

 

Houston Rockets vs Milwaukee Bucks kampprognoser

Kampen mellem Houston Rockets og Milwaukee Bucks, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2022-12-12. Hjemmeholdet kommer med 7 sejre ud af de sidste 25 spillede kampe, mens Milwaukee Bucks har en vinderrate på 0.76 procent fra de sidste 25 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Houston Rockets med 0 sejre på hjemmebane, mens Milwaukee Bucks har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Houston Rockets en gennemsnitlig pointforskel på -6.4 point, mens Milwaukee Bucks har en gennemsnitlig pointforskel på 4.9 point:

  • Houston Rockets: 110.8 gennemsnitspoint for, 117.2 gennemsnitspoint imod
  • Milwaukee Bucks: 112.8 gennemsnitspoint for, 107.9 gennemsnitspoint imod

Houston Rockets vs Milwaukee Bucks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Houston Rockets og Milwaukee Bucks:

Dato Resultater
2022-10-23 Milwaukee Bucks 125 – 105 Houston Rockets
2021-12-23 Milwaukee Bucks 126 – 106 Houston Rockets
2021-12-11 Houston Rockets 114 – 123 Milwaukee Bucks
2021-05-08 Milwaukee Bucks 141 – 133 Houston Rockets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Houston Rockets vs Milwaukee Bucks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Houston Rockets vs Milwaukee Bucks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Houston Rockets og Milwaukee Bucks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Houston Rockets vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Houston Rockets vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2022-12-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Houston Rockets vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Houston Rockets vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2022-12-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Houston Rockets vs Milwaukee Bucks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Houston Rockets og Milwaukee Bucks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Houston Rockets – Milwaukee Bucks kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,