Houston Rockets vs New Orleans Pelicans

Houston Rockets vs New Orleans PelicansHouston RocketsNew Orleans Pelicans

🏀 2023-03-18 – NBA

 

Houston Rockets vs New Orleans Pelicans kampprognoser

Kampen mellem Houston Rockets og New Orleans Pelicans, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2023-03-18. Hjemmeholdet kommer med 17 sejre ud af de sidste 69 spillede kampe, mens New Orleans Pelicans har en vinderrate på 0.478 procent fra de sidste 69 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Houston Rockets med 0 sejre på hjemmebane, mens New Orleans Pelicans har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Houston Rockets en gennemsnitlig pointforskel på -7.9 point, mens New Orleans Pelicans har en gennemsnitlig pointforskel på 0.4 point:

  • Houston Rockets: 110.3 gennemsnitspoint for, 118.2 gennemsnitspoint imod
  • New Orleans Pelicans: 113.9 gennemsnitspoint for, 113.5 gennemsnitspoint imod

Houston Rockets vs New Orleans Pelicans H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Houston Rockets og New Orleans Pelicans:

Dato Resultater
2023-01-05 New Orleans Pelicans 119 – 108 Houston Rockets
2022-11-13 New Orleans Pelicans 119 – 106 Houston Rockets
2022-03-13 New Orleans Pelicans 130 – 105 Houston Rockets
2022-02-09 New Orleans Pelicans 110 – 97 Houston Rockets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Houston Rockets vs New Orleans Pelicans-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Houston Rockets vs New Orleans Pelicans Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Houston Rockets og New Orleans Pelicans samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Houston Rockets vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Houston Rockets vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2023-03-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Houston Rockets vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Houston Rockets vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2023-03-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Houston Rockets vs New Orleans Pelicans?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Houston Rockets og New Orleans Pelicans sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Houston Rockets – New Orleans Pelicans kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,