Houston Rockets vs Sacramento Kings

Houston Rockets vs Sacramento KingsHouston RocketsSacramento Kings

🏀 2023-02-09 – NBA

 

Houston Rockets vs Sacramento Kings kampprognoser

Kampen mellem Houston Rockets og Sacramento Kings, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-02-09. Hjemmeholdet kommer med 13 sejre ud af de sidste 54 spillede kampe, mens Sacramento Kings har en vinderrate på 0.566 procent fra de sidste 53 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Houston Rockets med 0 sejre på hjemmebane, mens Sacramento Kings har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Houston Rockets en gennemsnitlig pointforskel på -7.9 point, mens Sacramento Kings har en gennemsnitlig pointforskel på 2.7 point:

  • Houston Rockets: 110.1 gennemsnitspoint for, 118 gennemsnitspoint imod
  • Sacramento Kings: 119.3 gennemsnitspoint for, 116.6 gennemsnitspoint imod

Houston Rockets vs Sacramento Kings H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Houston Rockets og Sacramento Kings:

Dato Resultater
2023-02-07 Houston Rockets 120 – 140 Sacramento Kings
2023-01-14 Sacramento Kings 139 – 114 Houston Rockets
2023-01-12 Sacramento Kings 135 – 115 Houston Rockets
2022-07-17 Sacramento Kings 92 – 81 Houston Rockets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Houston Rockets vs Sacramento Kings-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Houston Rockets vs Sacramento Kings Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Houston Rockets og Sacramento Kings samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Houston Rockets vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Houston Rockets vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2023-02-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Houston Rockets vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Houston Rockets vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2023-02-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Houston Rockets vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Houston Rockets og Sacramento Kings sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Houston Rockets – Sacramento Kings kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,