Huddersfield Town vs Newcastle United

Huddersfield Town vs Newcastle UnitedHuddersfield TownNewcastle United

2018-12-15 – Premier League

 

Huddersfield Town vs Newcastle United kampprognoser

Kampen mellem Huddersfield Town og Newcastle United spilles den 2018-12-15. Dette Premier League møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner D. Wagner der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Newcastle United har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Huddersfield Town og Newcastle United, tog Huddersfield Town 1 sejre hjemme, mens Newcastle United har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Huddersfield Town:
  • for Newcastle United:

Huddersfield Town vs Newcastle United H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Huddersfield Town og Newcastle United:

Dato Resultater
2018-03-31 Newcastle United 1 – 0 Huddersfield Town
2017-08-20 Huddersfield Town 1 – 0 Newcastle United
2017-03-04 Huddersfield Town 1 – 3 Newcastle United
2016-08-13 Newcastle United 1 – 2 Huddersfield Town

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Huddersfield Town vs Newcastle United H2H side.

Huddersfield Town vs Newcastle United prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Huddersfield Town vs Newcastle United væddemåltips

Vores forudsigelse for Huddersfield Town vs Newcastle United kampen spillet i Premier League den 2018-12-15 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Huddersfield Town vs Newcastle United væddemåltips

Vores forudsigelse for Huddersfield Town vs Newcastle United kampen spillet i Premier League den 2018-12-15 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 2.50 3.05 3.40 Bet Nu
betsafe 2.45 3.15 3.30 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Huddersfield Town vs Newcastle United kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Huddersfield Town – Newcastle United. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Huddersfield Town vs Newcastle United kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,