Indiana Pacers vs Chicago Bulls

Indiana Pacers vs Chicago BullsIndiana PacersChicago Bulls

🏀 2023-10-31 – NBA

 

Indiana Pacers vs Chicago Bulls kampprognoser

Kampen mellem Indiana Pacers og Chicago Bulls, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2023-10-31. Hjemmeholdet kommer med 2 sejre ud af de sidste 2 spillede kampe, mens Chicago Bulls har en vinderrate på 0.333 procent fra de sidste 3 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Indiana Pacers med 2 sejre på hjemmebane, mens Chicago Bulls har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Indiana Pacers en gennemsnitlig pointforskel på 17.5 point, mens Chicago Bulls har en gennemsnitlig pointforskel på -11.7 point:

  • Indiana Pacers: 134 gennemsnitspoint for, 116.5 gennemsnitspoint imod
  • Chicago Bulls: 103.3 gennemsnitspoint for, 115 gennemsnitspoint imod

Indiana Pacers vs Chicago Bulls H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Indiana Pacers og Chicago Bulls:

Dato Resultater
2023-03-05 Chicago Bulls 122 – 125 Indiana Pacers
2023-02-16 Indiana Pacers 117 – 113 Chicago Bulls
2023-01-25 Indiana Pacers 116 – 110 Chicago Bulls
2022-10-27 Chicago Bulls 124 – 109 Indiana Pacers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Indiana Pacers vs Chicago Bulls-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Indiana Pacers vs Chicago Bulls Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Indiana Pacers og Chicago Bulls samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Indiana Pacers vs Chicago Bulls væddemålstips

Vores forudsigelse for Indiana Pacers vs Chicago Bulls kampen, som spilles i NBA den 2023-10-31, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Indiana Pacers vs Chicago Bulls væddemålstips

Vores forudsigelse for Indiana Pacers vs Chicago Bulls kampen, som spilles i NBA den 2023-10-31, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Indiana Pacers vs Chicago Bulls?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Indiana Pacers og Chicago Bulls sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Indiana Pacers – Chicago Bulls kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,