Indiana Pacers vs Orlando Magic

Indiana Pacers vs Orlando MagicIndiana PacersOrlando Magic

🏀 2023-11-19 – NBA

 

Indiana Pacers vs Orlando Magic kampprognoser

Kampen mellem Indiana Pacers og Orlando Magic, der spilles i NBA, starter kl. 23:00 GMT-tid den 2023-11-19. Hjemmeholdet kommer med 7 sejre ud af de sidste 11 spillede kampe, mens Orlando Magic har en vinderrate på 0.545 procent fra de sidste 11 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Indiana Pacers med 1 sejre på hjemmebane, mens Orlando Magic har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Indiana Pacers en gennemsnitlig pointforskel på 3.1 point, mens Orlando Magic har en gennemsnitlig pointforskel på 1.7 point:

  • Indiana Pacers: 126.5 gennemsnitspoint for, 123.4 gennemsnitspoint imod
  • Orlando Magic: 108.3 gennemsnitspoint for, 106.6 gennemsnitspoint imod

Indiana Pacers vs Orlando Magic H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Indiana Pacers og Orlando Magic:

Dato Resultater
2023-07-11 Orlando Magic 85 – 108 Indiana Pacers
2023-02-26 Orlando Magic 108 – 121 Indiana Pacers
2023-01-26 Orlando Magic 126 – 120 Indiana Pacers
2022-11-22 Indiana Pacers 123 – 102 Orlando Magic

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Indiana Pacers vs Orlando Magic-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Indiana Pacers vs Orlando Magic Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Indiana Pacers og Orlando Magic samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Indiana Pacers vs Orlando Magic væddemålstips

Vores forudsigelse for Indiana Pacers vs Orlando Magic kampen, som spilles i NBA den 2023-11-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Indiana Pacers vs Orlando Magic væddemålstips

Vores forudsigelse for Indiana Pacers vs Orlando Magic kampen, som spilles i NBA den 2023-11-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Indiana Pacers vs Orlando Magic?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Indiana Pacers og Orlando Magic sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Indiana Pacers – Orlando Magic kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,